середу, 1 червня 2022 р.

 Вітаємо з Міжнародним днем захисту дітей!  Бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства, щоб вони про війни і ворожнечу дізнавалися тільки з книг і ніколи не побачать ці біди наяву. А дітки, які на власні очі побачили жахіття війни, якомога швидше наповнили свою душу добром, світлом та любов’ю. Дорослі, пам’ятайте, що майбутнє дітей залежить від нас, а наше майбутнє залежить від них.

Нехай дітям завжди яскраво світить сонце, а час радісно змістовно й цікаво лине, адже це ще й початок канікул. Зі святом!

 Сьогодні до бібліотеки завітали діти разом з дорослими на майстер - клас "Сонях - квітка сонця". Дітей ознайомили з легендами про квіти, що складають основу українського віночка, проведена  вікторина по українським народним казкам,  а по казці "Коза - дереза" бібліотекарі з дітьми  влаштували виставу. Дорослі не залишились осторонь, допомагали дітям з відповідями на питання вікторини і залюбки самі виготовили паперову поробку.Після заходу діти довго бавилися на ігровій території.








Немає коментарів:

Дописати коментар