середу, 18 грудня 2019 р.

"Від Катерини до Різдва читає вся моя рідня"

Наближається  до завершення 2019 рік, і наступають довгоочікувані новорічні свята з не менш очікуваним пухнастим білим снігом за вікном, запахом ялинкової хвої, блиском різнокольорових іграшок і мішури.

  Напередодні Нового року ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання здійснилися, просто необхідно підготувати казкову атмосферу, повірити в винятковість моменту, подарувати свято собі та оточуючим.
Бібліотекарі запропонують цікаві книги з фонду бібліотеки, які будуть корисні всім, хто готується до зустрічі Нового року і Різдва. У книгах і журналах корисна інформація про новорічні традиції, історії ялинкової іграшки та різдвяної листівки, святкові привітання для дітей і дорослих.Читальний зал прикрашає виставка дитячих малюнків "Різдвяні історії», на якій представлені роботи вихованців Мистецької школи № 2, навчально - реабілітаційного центру та "Школи Ірини". Запрошуємо до перегляду дитячих робіт та зробити святкове фото в нашій фотозоні.​​

Чекаємо всіх городян в бібліотеці. Читання нових книг допоможе провести незабутні зимові свята та канікули.
      Почніть Новий рік з новою книгою!

Немає коментарів:

Дописати коментар