четвер, 14 березня 2019 р.

"Під українським небокраєм книгу люблять і читають" 

      Диво Є!  А це диво що завжди лежить під рукою і, як справжній друг, готове в будь-яку хвилину прийти на допомогу. Навчити, порадити, підбадьорити, розповісти. Це чудо - книга. А ще більше диво, коли зустрічаєшся з автором улюбленої книги.
13 березня в бібліотеці відбулась читацька вечірка "Під українським небокраєм книгу люблять і читають"
з співавтором книги про далеке минуле нашого краю «Казкові історії Павлограда»  Ольгою Ісаєвою, людиною яка має вищу економічну освіту, вчену ступінь і дуже сором’язливу. На зустріч з автором були запрошені п’ятикласники школи № 19. Ольга розповіла про ідею написання книги за підтримки ГО «Файноград», прочитала уривки з казкових історій, де сучасні діти Вовчик та Самарка опиняються в давньому Павлограді. Герої змогли дізнатись про наш славний театр  і познайомитись з юним Борисом Захавою, побачити якими величезними були ярмарки і де вони проходили.
Зустріч з автором принесла всім присутнім на масу позитивних емоцій і стала для багатьох дивним і цікавим відкриттям! В результаті - залишилися задоволені всі. Не обійшлося і без автографів на пам'ять.
А ще як учасник пошуково – рятувального загону «Антарес» Ольга на волонтерських засадах пропагує метод  каніс-терапії та  допомагає дітям разом зі своїми улюбленцями  Флаєю та Шерлоком.


Немає коментарів:

Дописати коментар