неділю, 11 червня 2017 р.

                     УРА!!! ДИТЯЧІ ЛІТНІ КАНІКУЛИ!

Літні   канікули - гаряча  пора для  нашої   бібліотеки та  бібліотекарів , коли  учнів не тільки  обслуговують книгою  , а й організовують  для них цікаве і  змістовне дозвілля.

Найголовніше  завдання нашої бібліотеки під час літніх канікул - це  організація дозвілля , та залучення дітей до читання з раннього дитинства. Зробити відпочинок користувачів – дітей активним, пізнавальним, пам’ятним, наповненим яскравим враженням, гарним настроєм  літні   канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку, і розвитку. Літні канікули –  час для ігор, розваг, свободу для вибора занять. В рамках літньої цільової міні-програма «Літні  пригодоЧитання» з початком канікул наша бібліотека прийняла  в приміщенні бібліотеки пришкільний літній табір  ЗШ №  4  на народознавчу  годину.


                  «Зелена неділя – весела неділя»

Зелені свята - українська назва християнського свята Трійці, що відзначається на 50-й день після Пасхи. Обрядовість Зелених свят знаменувала завершення весняного і початок літнього календарного циклу. 
















Вже стало традицією  в рамках літньої цільової міні-програма «Літні  пригодоЧитання » «Бібліопісочниця» «Почитай-ка» бібліотекарі самі приходять до дітвори в дитячий садочок №5 «Ластівка». Адже це чудово, граючись в улюбленій пісочниці, слухати чарівні казки, ознайомитися з яскравими дитячими журналами та книжками. Перше спілкування з майбутніми найменшими читачами сподобалося всім, діти були приємно здивовані таким новим знайомством і з нетерпінням чекатимуть наступної зустрічі а, бібліотекарі не чекають допоки дошкільнята  прийдуть до бібліотеки, а щотижня самі будуть приносити книжки до малечі.













Під час літніх канікул завітайте до бібліотеки на персональну 

виставку творчих робіт 

Печериці Ірини "АНІМЕ літо 2017", 

яка презентується в рамках літньої цільової міні -програма 

"Літні пригодоЧитання".











Немає коментарів:

Дописати коментар